22 March 2012

Nak Bebas

Assalamualaikum...

Hai korang2.. Annyeong! aku sihat?? eh silap2, korang sihat? maap lah yer... dah 2 malam x tido ni, otak pon jadi x berapa nak betul... asyik bengong je... huhuhu...

Semalam hari ke dua aku bekerja night shift... xde benda yang interesting sangat... cumaaa... hehehe... korang mesti nak tau kan apa yang jadi... meh sini bagi gempak sikitttt.. takut wooo...

Sebenarnya xde apa pon yang jadi.. hahaha... x interesting sangat macam malam yang first... cuma, ada satu je... malam semalam, around pukul 12 midnight, call bell bunyi lagi... nak tau x bunyi kat mana? kat bilik kakitangan... padahal semua staff waktu tu ada kat kaunter... xde sapa pon kat bilik kakitangan tu... hurmm... kitorang pon buat2 x dengar je bila call bell tu bunyi...

Dah lah bunyi setiap 5 minit, banyak kali lak tu... nak g tengok, takut... so biar je lah benda tu bunyi... staff nurse pon masing2 buat x kesah... diorang dah lali dengan benda tu semua maybe... Alhamdulillah sangat sebab x ada apa2 yang berlaku semalam...

Yang pasti, malam kedua sangat penat... lagi penat dari malam first... kerja banyak... malam ni, aku rasa aku pengsan terus... kesan dari x tido malam, memang letih sangat... kepala pon mula lah nak migrain... nasib baik aku dapat cuti 3 hari... huhuhu.. boleh lah tido malam puas2 kan...

hah, lepas ni aku akan bekerja di Dewan Bedah pulak... woww... macam interesting je kan... huhuhu.. memang interesting pon, aku x sabar2 nak masuk ni hah... masuk ke dewan bedah means aku kena masuk tengok doktor2 buat pembedahan... hah bab ni memang memerlukan kekuatan mental dan fizikal yang kuat... kalau x, maunya pengsan kat dalam tu... huhuhu...

Ok, xnak cakap banyak2 sebab aku x alami lagi... nanti akan aku update kan apa yang jadi di dewan bedah... ok??

2 comments:

Romeo Laut said...

biasalah tu.. entah benda tu rosak. patut hantar orang check. kalau senang, followww

Miss Nana Farhana said...

benda tu x rosak pon..huhuhu... thanks...