01 March 2012

MID SEM BREAK

Assalamualaikum...
Annyeong! selamat malam... Korang nak tau mood aku sekarang??

Sesungguhnya aku sangat teruja, gumbira n segala-galanya yang sewaktu dengannya... kehkehkeh!! seronok what? Esok dah nak start cuti... tunggu bapak aku x teruja.. eh, maap!! aku menunjukkan mood terlampau teruja lak...

Bukan apa, aku rindu sangat dengan family aku... memang saat-saat nak cuti macam ni, aku tunggu-tunggu sangat... lagi pulak, aku jauh dari family aku... Sesungguhnya, memang terseksa batin aku.. hah? batin ke?? yang penting, memang aku terseksa sebab rindukan family aku...
huk! huk! huk!! mak, kak lang rinduuuu...

X sabar kot nak tunggu esok, rasa lambat je nak sampai esok... Esok lak, lepas kelas baru boleh balik... alalaa.. lambat je rasa... tetiba hati aku berbisik...

"Sabar nana, sabar... x lama lagi pon..."

ok laa.. aku sabar la ni... sabar sangat dah ni sampai aku jadi x sabar macam ni... hadoiii... esok kat kelas, kompom fikiran masing2 dah terbang melayang sampai ke kampung halaman... siap boleh rasa tiupan angin kampung kot... hahaha.. parah!! memang parah aku ni... silap2 kena baling buku dengan lecturer... alahhh, aku rasa lecturer pon mesti faham punya...dia pon pernah merasa muda kan... hihihi...

ok la, apa-apa pon, korang doakan aku selamat sampai ke kampung yer... jap3!! ni  ape kes, esok nak balik tapi barang x packing lagi... lambat lagi aku tido malam ni...

*p/s : lepas ni terus g praktikal... siapkan tenaga mental dan fizikal untuk berdepan dengan kerenah pesakit, kerenah staff nurse, kerenah doktor n staff2 lain yang sewaktu dengannya... hope everythings gonna be ok... doakan aku...


4 comments:

ZWAN SABRI said...

Untungla.. Zwan plak lusa dah nak kena start sem baru.. HUHU

Yana Libra said...

moga semuanya berjalan lancar ye~ :)

Yana Libra said...

moga semuanya berjalan lancar ye~ :)

Miss Nana Farhana said...

Zwan Sabri> mmg untung..Zwan jgn jeles k... huhuhu...
Yana Libra> insyaAllah.. thanks..