18 March 2012

KERJA DI WAD X BEST!!!

Assalamualaikum...

hai3.. Annyeong.. korang sihat x nih?? kalau x sihat masuk lah wad cepat2... huhuhu... just kidding, saje nak hilangkan tension bekerja... hari ni hari pertama aku bekerja di wad... keadaan dalam wad??? Adeyyyyy... berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul... very bad... huhuhu

Sebenarnya aku tipu korang je... xde lah teruk sangat pon... wad terkawal je... macam biasa... cuma... cuma, cuma, cumaaaa.... X BEST!!!! wawawaaa... macam nak nangis je... best lagi bekerja di unit kecemasan... at least ada je kerja yang nak buat... bila kerja kat wad, kerjanya x mencabar macam kat unit kecemasan... kerja yang boleh lenggang-lenggang kangkung je... huhuhu.. x best kan???

hah betul la tu... tengok tu, korang pon setuju dengan aku kan... hehehe... bukan lah aku nak merungut ke apa... tapi kan, kalau lah aku diberi pilihan, aku nak kerja kat bahagian kecemasan je untuk sebulan ni... nak tau sebab apa?? sebab kerjanya best, mencabar, walaupon kena buat kerja dengan cepat, tapi memang best...aku suka.. memang lah semua kerja tu penat, tapi penat kerja di unit kecemasan berbeza dengan penat bekerja di wad...

Hishhh entah lah, aku x tau nak terangkan kat korang macam mana... hanya aku yang faham macam mana... huhuhu... by the way, isnin ni aku dah start kerja shift malam... gerunnya bila dengar shift malam kan?? tau2 je lah, time malam, kat hospital lagi tuh.. huhuhu ok aku x nak cakap banyak2... korang doakan aku yer, semoga semua berjalan dengan lancar... amin...


2 comments:

Yana Libra said...

Sabarlah ye~~

Good luck utk shift malam tu nanti :)

Miss Nana Farhana said...

huhuhu.. thanks yana...