24 April 2012

Surprise!!!

Assalamualaikum...

Hai3.. Annyeong... korang sihat ker?? honestly, aku x sihat... huhuhu.. penyakit stress tengah menyerang aku sekarang ni... nasib baik boleh dikawal lagi... untung badan...

Semalam, aku temankan kawan aku wafa, berbuka puasa kat kedai makan dekat2 dengan kolej aku... Dia cakap jugak kat aku yang boyfriend dia nak datang berbuka sekali... mula2 tu, aku segan nak ikut... bukan apa, aku malas lah nak kacau masa dia dengan boyfriend dia... tapi dia ajak aku jugak... so aku pon ikut lah...

Nak dijadikan cerita, boyfriend dia dengan papa aku berkawan baik... tetiba boyfriend si wafa ni cakap nak g sembahyang kejap, kat masjid Nilai, kebetulan dekat sangat masjid dengan kedai makan tu... aku n wafa pon order lah makanan...

Tetiba, x sampai pon 5 minit, dia datang balik... aku hairan jugak, tapi malas nak bertanya... aku perasankan kelibat seseorang yang jalan ikut kat belakang dia... macam nak kenal sangat... guess what?

Papa!!! macam nak jerit je kuat2, sebab terkejut punya pasal... dia datang sambil tersenyum kat aku, selambe je duduk kat sebelah aku dengan muka x bersalah... aku tengok je dia x berkedip mata... dia just senyum je kat aku... Surprise!! bongok punya boyfriend!! terkejut aku... aku belasah dia cukup2... tipu aku sangat... cakap x boleh datang sebab keje... padahal lari balik keje awal, sebab nak datang jumpa aku kat sini...

Btw, aku terharu sangat dengan apa yang dia dah buat... wuwuwuu.. memang lah aku rindu sangat2 kat dia, tapi x sangka pulak dia nak datang Nilai... aku tunggu Jumaat ni je nak jumpa sebelum aku g praktikal... emm... thanks sesangat sebab buatkan aku terharu giler... Papa, I Love You...


6 comments:

Fiksyida said...

Untungla...

zera eira said...

wahhh. untungnya dia. nice lahhh header. :)

Miss Nana Farhana said...

thanks.. :)

Yana Libra said...

hehe..suprise~~~ :p



sy nye buah hati pun baru buat suprise..hehe~~~ :D

PADLE said...

Mama, i love u too!

kahkah!

kay_are said...

aku ingat kan papa tu ko nye ayah.. boyfren rupenye.. ish ish.. salah tafsir aku ni.. X_X