05 April 2012

Fanatik K-pop

Assalamualaikum...

Hai3.. Annyeong... ramai orang tanya aku, kenapa aku minat k-pop? ada apa dengan k-pop? best ke k-pop tu? n bla bla blaa lalala... macam2 soalan pulak... kadang2 aku tertanya jugak... "Salah ke kalau aku ni fanatik k-pop?"


Meh sini cek nak bagitau kat semua... k-pop tu ialah semua yang berkenaan dengan korea... cek ni memang minat sesangat, fanatik gegiler kalau ada yang melibatkan k-pop nih...bermula dari lagu, movie, drama, artis n trend terkini... tapi ada batasannya jugak... aku minat x lah sampai nak jadi macam diorang... just minat... lagi pon aku tau mana baik n mana buruknya...


Sampaikan, lagu2 dalam handphone aku penuh dengan lagu2 korea... lagu melayu n english boleh dibilang dengan jari je banyak mana... external hard disk aku pulak dah penuh dengan movie2, drama2 n video klip korea... lappy lak jangan cakap lah kan... memang habis penuh lah local disk aku tuh dengan benda2 ni..


Aku start minat k-pop nih time mula2 aku tengok satu video klip dari group FT Island, lagu I hope... dulu aku minat sangat lagu tu... n bermula dari situ lah, aku gunakan kemudahan internet yang ada ni untuk search segalanya pasal k-pop nih... sampai satu tahap tu, aku jadi fanatik sangat dengan k-pop... kalau nak dengar lagu, mesti k-pop... dari situ jugak lah aku mula kenal artis2 korea...


Time mula2 aku start minat dulu, kawan2 aku x habis2 tanya aku soalan2 kat atas tu, macam2 jawapan jugak lah yang aku dah bagi kat diorang... sampai lah diorang dah x larat nak tanya...


Kalau kat fb pulak, orang x habis2 tanya aku kenapa aku minat sangat korea ni... sebab aku kan selalu share video2 klip korea... aku sampai dah x tahu nak jawab apa... jawapannya, sebab aku minat lah, nak cakap macam mana lagi lah... serius cakap, perasaan minat ni x dapat diluahkan dengan kata2 yang jelas... hahaha... punya lah minat giler kan...


So, x salah kan kalau aku minat sesangat n fanatik sesangat dengan korea nih... aku just minat je, xde pon sampai nak jadi macam diorang... huhuhu... setiap orang tu x sama, mesti ada je yang dia suka n x suka kan... yang pasti, memang x sama...

6 comments:

Haruno Hana 하나 said...

minat Kpop gak XD TVXQ + JYJ XDDD

Miss Nana Farhana said...

eh same la...hehehe

adan said...

minat takpe.. asal jangan fanatik sgt la..

Miss Nana Farhana said...

hehehe..baik lah...

si kiut lavender said...

hahah...samalah kita nih..:)

cHe3 said...

same la..minat k pop jgk...
suke sgt2....