10 April 2012

Maaf Kawan-kawan

Assalamualaikum...

Hai3.. Annyeong... First at all, aku nak mintak maaf sangat2 dengan korang2 semua yang datang ke blog aku, tapi asyik tengok entry yang sama je sejak beberapa hari yang lepas... aku mintak maaf sebab jarang update sekarang...

Sebenarnya, aku agak busy sekarang, agak sibuk dengan hal2 study aku... memang aku jarang nak online sekarang... maklum la, minggu depan aku final exam, so aku nak tumpu kat final exam... aku harap korang faham ye... bukan aku x nak update...

Aku gak nak kena habiskan segala cross yang aku belom dapat... segala pengalaman yang aku belom dapat... sebab semua tu akan ada markah... so nak x nak aku kena jugak lah buat... demi masa depan aku... aku harap sangat korang2 faham, n jangan lah berhenti dari melawat ke blog cabuk aku ni...

Ok, entry pon dah pendek2 sekarang... aku dah x sempat nak kongsikan pengalaman aku di wad macam selalu... apa2 pon, nanti aku akan kongsikan jugak... cuma cepat atau lambat je... ok? sayang korang semua...

7 comments:

sis92 said...

takpe..fokus pada bnda yg lebih pnting ok :D

Miss Nana Farhana said...

thanks sis...

cik_tyNa said...

haha, kesiannye .. student mmng macam tu, btw gud luck ^^

Ayumi Comot said...

yep....same la ngn ayu..entry jarang2 da hupdate..sibuk:)

adan said...

gud luck exam.. dahulukan mana yg ptng..

Cha_Haya said...

wuuuu dh nk final! aja2 fighting! bittaufiq wannajah fil imtihan! =D

Miss Nana Farhana said...

thanks all sbb bg semangat kat nana..