12 April 2012

Dah Habis

Assalamualaikum...

Selamat petang, eh silap3.. selamat malam... hehe.. Annyeong... korang sihat x ni? kalau sihat, alhamdulillah la...

Dah sebulan lebih aku stay kat Alor Setar ni, dan sekarang masa untuk aku balik ke kolej "terchenta"... huhuhu.. praktikal aku dah habis pon.. balik ni, aku just tunggu nak final exam n OSCE je... lepas tu, settlekan apa yang patut, then seat for LJM exam... Lembaga Jururawat Malaysia punya exam... mak aii, gerun aku menantikan saat ni...

Dup dap, dup dap, dup dap... bunyi jantung aku... macam nak terkeluar rasa... aku harap, semua akan berjalan dengan lancar... mungkin lepas ni aku dah jarang2 online, jarang2 update blog ni... sebab aku nak tumpukan pada study aku yang tinggal lagi 2 bulan je nak habis... time2 macam ni, memang agak sibuk sikit... segala-galanya nak kena settle...

Aku harap, aku boleh buat yang terbaik... nak balas balik semua jasa mak n abah aku, nak banggakan diorang... nak bahagiakan diorang n aku x nak kecewakan diorang... korang doakan aku eh... serius aku cakap, aku takut sangat nak seat untuk exam LJM tu... ketaq lutut wooo...

Insyaallah, aku boleh buat yang terbaik... doakan aku yer...

7 comments:

Rain said...

semoga berjaya di dunia dan akhirat

18 sebab jin rasuk manusia

Yana Libra said...

good luck ye!

insya'Allah, if u do ur best, u will get the best..hehe~ :)

zera eira said...

gudluck cik comel. :)

..cik hana.. said...

gud luck nana! kamu mesti boleh nya :)

Miss Nana Farhana said...

thanks alots...

sis92 said...

wish u all the best ;)

Miss Nana Farhana said...

thanks sis...