21 April 2012

Dengannya

Assalamualaikum semua...

First at all, aku nak mintak maaf sangat2, sorry, sorry, n sorry sesangat... dah agak lama aku x update blog aku ni... korang mesti cakap, "hish budak ni mane lah perginya, blog x berupdate dah berkurun lamanya.."
betol x? betol x? kan3??

Aku ade sebab weiii kenapa x update blog aku nih... salah satunya, sibuk berdating dengan papa aku... kehkehkeh... gurau je eh... aku busy dengan study... busy sesangat.. macam2 nak buat nih... final exam minggu depan je... ni pon aku stop sekejap sebab dah tepu sangat otak aku ni... lagi pon x elok kalau study time petang2 ni kan... doakan aku yer... x nak cakap bebanyak dah... nak upload gambar je nih ha... hehehe... tengok je tau, jangan komen...











Macam polis trafik periksa lesen... hehehe



Tengok Battleship kat Mid Valley... memang the best!!! 

Ni je lah... sikit2 cukup la... ok la korang2, doakan aku dalam exam yer... thanks...

5 comments:

intan izzaty said...

mama bahagia...papa gembira...kan3
dating ja keja dy ekkk

~Che Yayang~ said...

sweetnye korang..... *tetiba teringat kat xbf baru putus 3 minggu lps.. shoot. =_=''

Miss Nana Farhana said...

@intan izzaty > dating je yg boleh buat.. hehehe..
@~Che Yayang > thanks.. alalaa.. jgn la mcm tu.. xpe, masih ramai yg menanti di luar sana...

Yana Libra said...

good luck ye~~~ :)

Miss Nana Farhana said...

thanks yana..