26 April 2012

Merdeka!!

Assalamualaikum...

Haii, annyeong.. korang sihat x ni? Lepas ni, aku dah boleh online, blogwalking, update entry n macam2 lagi dengan aman... final exam dah habis... MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!

Betapa nikmatnya bila dah merdeka, dah bebas dari exam, bebas dari tension... wuwuwuu.. jom enjoy puas2, eh3.. tapi aku x boleh nak enjoy puas2 lagi, sebab still ada satu lagi exam yang akan menentukan masa depan aku... iaitu, LJM... ngeeee... dengar je LJM, terus pucat lesi muka...

Huhuhu... tapi, buat masa sekarang ni, aku nak enjoy dulu... nanti nak fokus LJM, dah x boleh nak enjoy lagi macam sekarang ni... So, plan petang ni, nak kuar dengan Papa n g karaoke dengan room mate gegila aku... baru lah aku rasa hidup sikit... kalau x, sebelom ni, rasa macam oksigen x masuk ke badan je... x cukup nafas aku...

Ape2 pon, Alhamdulillah sangat lah sebab semua dah selesai... thanks jugak kepada korang2 yang sudi doakan aku... aku hargai sangat tau... huhuhu..

3 comments:

kay_are said...

habis exam dah?? best2.. leh r njoy pasni kan! selamat bercuti.. em.. LIM tu exam pe lak? tak pernah dengar pun..

Miss Nana Farhana said...

ye tau xpe.. LJM tu exam Lembaga Jururawat Malaysia....

sis92 said...

amboi seronoknya dah habis exam..tp jangan lupa ada exam lg 1 tu pun penting jugak ;)