30 May 2012

Otak Tepu

Assalamualaikum..

Hai3.. Annyeong... korang sihat ker? diharap semua sihat lah yer... First of all, aku nak mintak maaf kepada semua yang datang ke blog aku, n tengok entry yang sama selama 3 hari dah...

Aku nak bagi tau, aku x sempat nak update blog nih... x sempat betul2... sangat2 lah busy dengan study, tambah2 disaat-saat genting macam sekarang... Bukan Genting Highland tau...

Setiap hari, start dari pukul 8.30 pagi, otak aku dah kena ready untuk terima pelajaran... buat revision dalam klas... rehat satu jam untuk lunch, dan otak sambung buat revision sampai pukul 6 petang... x payah tanya, aku boleh agak kalau sape yang ada kat tempat aku, mesti tepu otak korang kan??

X cukup dengan tu, malam lak ada lagi kelas start dari pukul 8 sampai 10 malam... tapi aku x pernah lagi attend untuk kelas malam.. sebab aku rasakan yang otak aku ni perlukan oksigen n rehat yang cukup... kalau x, aku mungkin jadi gila... GILA?? aku x nak.. hehehe

So aku nak mintak maaf lah kat korang semua, aku bukan x nak online, kadang2 aku bukak jugak even setengah jam untuk blogwalking malam2 je... kalau aku x sempat update entry baru, aku akan blogwalking je, sebab x nak kecewakan orang yang lawat blog aku...

Kerjasama n kefahaman korang amat diperlukan n dihargai buat masa ini, detik ini dan saat ini... hehehe...

p/s: aku online lebih sikit bila time cuti weekend... peace!!

4 comments:

Yana Libra said...

xpe..belajar lagi penting..hehe~ :)

Miss Nana Farhana said...

ye tu nana tau... huhuhu

kay_are said...

xpe.. rilek sudah.. utamakan mane yang lagi penting dulu.. blog bile2 free pun boleh.. tak masuk exam pun

Miss Nana Farhana said...

huhuhu.. yeker?? :)