21 May 2012

Kawan Aku Touching

Assalamualaikum..

Alahaii.. malam ni malam touching ke? aku pon rasa macam tu bila kawan aku tetiba touching... wuwuwu... ingat aku x sedih ke? sedih beb...

Memang masing2 nak fikir pasal exam LJM yang akan "coming so soon"... tapi dalam masa yang sama, terfikir jugak macam mana nanti bila tiba masa berpisah... sungguh x sanggup nak hadapi...


Hope sangat friendship kitorang ni x akan berpisah... hope kekal selamanya... Love u all my dears...

3 comments:

Mish eika :) said...

kalau dah touching tu. kena lah pujuk balik kan :)

kay_are said...

pompuan standard kot main touching2.. kot laki what camtu.. something wrong somewhere =P

Miss Nana Farhana said...

mish ika> yep, pujuk tu semestinya..

kay_are> tau xpe... tu lah kelebihan pompuan.. kelebihan ke? hehehe kelebihan sbb kalau laki buat, lain jadinya... kan kan kan..