19 May 2012

18 May 2012... Happy Anniversary

Assalamualaikum...

haii3.. annyeong... first at all, aku nak ucapkan syukur kepada Maha Pencipta yang dah sihatkan lappy aku... so, sekarang aku boleh online bila2 masa yang aku nak, tanpa gangguan.. hehehe... yeaa.. lappy dah sihat macam dulu...

Ok, tarikh 18 May 2012... ada apa eh dengan tarikh ni? nak kata cantik, xlah cantik sangat... tapi tarikh ni special bagi aku... kejap3... ni bukan tarikh anniversary aku dengan papa ok, tapi ni tarikh anniversary aku dengan kawan2 kolej...

18 May 2012 iaitu hari ni, dah genap 3 tahun aku bersama2 dengan kawan2 di Murni Nursing College... segala pahit dan manis aku dah lalui bersama2 diorang... ketawa, air mata dan macam2 lagi... rindunya nanti.. saat2 perpisahan dah dekat... 13 Jun 2012, berakhir lah segalanya bagi student Murni Nursing College Batch 13/2009...

Nanti, dah nak habis dahhhh.. alamakk.. touching la plak... serius aku sedih sangat bila ingat balik, tarikh 13 Jun 2012 tu dah nak dekat... kalau boleh, aku nak undur balik masa, nak create kenangan2 manis je dengan kawan2 kolej aku... tapi aku sedar, tu bukan kuasa aku... aku xde kuasa untuk undurkan masa ni...

Whatever lah, apa2 pon, happy anniversary kita yang ke 3 tahun, batch 13/2009, Murni Nursing College... Hope our relationship akan berkekalan sampai bila2... walau terpisah jauh di kutub utara pon, persahabatan kita akan kekal... aku xkan lupakan korang2 semua...




2 comments:

sis92 said...

nurse2 saya sakit awww

Miss Nana Farhana said...

sakit ape tu syg? huhu