09 May 2012

Kucing

Assalamualaikum...

Hai korang.. annyeong... tadi, aku tengah berblogwalking dengan gembiranya... macam selalu aku buat... tetiba, sampai je kat satu blog ni, aku rasa sedih... tetiba teringat balik kenangan lama... kenangan apa?

Haa... aku singgah ke blog Cik Yana Libra tadi, terbaca entry dia update pasal kucing... teringat balik kucing aku yang baru mati bulan lepas... sedihnyaaa... wuwuwuuu...rindunya kat dia x terkata...

Sedih sangat bila teringatkan dia... kucing yang aku bela dari dia lahir sampai lah dah besar... dia mati plak dalam keadaan yang sangat menyedihkan... kena langgar dengan kereta... kalau tengok memang sedih... aku x sempat nak tengok dia saat dia nak mati... sebab aku kat nilai...

Bila teringatkan dia, mesti nak menitis air mata aku ni... sedih sesangat... aku sayang dia macam aku sayangkan family aku... so memang rasa kehilangan lah bila dia dah x ada... mungkin ada hikmah disebalik semua ni... ada sebab kenapa Allah nak kan semua ni terjadi...

3 comments:

Mummy Adriana said...

Sedihnya :( dulu kat umah my mum bela la kucing sampai sekarang! now kat umh sendiri hubby tak bagi bela....sobbsss :( syg gila kucing! :)

Yana Libra said...

Jangan sedih2 ye..

serba salah pulak sebab buat entri kucing.. :'(

Miss Nana Farhana said...

huhuhu..ade hikmah lah semua ni jadi...

x pe la yana... cuma teringatkan kucing dulu je... hehehe..