27 September 2011

jom bukak buku baru

Assalamualaikum semua...
annyeo haseo...
korang sihat ke...
aku sihat je...
hope korang pon sihat lah ye...
huhuhu...
sorry la dah lama sikit x update blog...
(padahal x la lama pon)
sebabnya aku tengah tension + serabut...
dah x tau nak pk apa...
tapi sekarang dah x lagi...
lepas ni aku dah boleh happy lagi...
yela..kata orang...
pengalaman mendewasakan kita...
cewahhhh...ayat x leh blah...
hahaha.. tapi betol la kan...
kalau x da pengalaman...
kita pon x kan rasa semua ni...
x kan rasa disakiti...
x kan rasa dikecewakan...
x kan rasa nak berjuang untuk hidup...
x kan rasa nak semua yang kita rasa sekarang...
adoyaiii...ayat aku ni macam bangang lak...
btw...since aku dah lalui semua ni...
so aku pon nak lah bukak buku baru...
buang yang keruh, ambil yang jernih...
hehehe..apsal sengal sangat aku malam ni hah??
aku pon x tau sebab apa aku jadi macam ni...
mungkin sebab pengalaman yang buat
aku jadi macam ni...
huhuhu...bagus jugak kan...
apa2 pon, hidup aku sekarang dah happy...
aku bersyukur sebab Allah dah
hadirkan sorang insan untuk aku...
insan yang tau menghargai aku...
insan yang dah rawat luka di hati aku...
thanks zul...
thanks alots...
aku hargai sangat apa yang dia buat selama ni...
x pernah jemu melayan gelagat gila aku...
melayan otak sengal aku ni...
thanks...
hope kali ni aku berjumpa dengan orang yang
betol...



2 comments:

izzaty hamzah said...

memang sengal..hahaha...happy selalu..best ape...ari2 da orang nyanyi wat happykan nana...like lahh..

Miss Nana Farhana said...

huhuhu.. tu la pasal...happy sbb tiap2 malam ada org nyanyikan..