04 June 2011

happy birthday to me...

Assalamualaikum...
Alamakkkk...
aku dah tua hari ni...
huhuhu...sedehnya...
tapi aku bersyukur sangat sebab dah 20 taun aku diberi kesempatan untuk hidup di muka bumi Allah ni...
aku bersyukur sesangat...
and also thanks kepada semua friends yang wish kat aku...
thanks alots..aku sayang korang semua...
kepada dia a.k.a. ex-boy aku..
thanks alots for the birthday gift...
aku dapat coklat kisses dari dia...
dia cakap alang2 dah balik perlis kan, bagi je la...
huhuhuh..thanks sebab ingat lagi coklat kesukaan aku...
thanks sebab sanggup datang bagi coklat...
kepada masriah, lyn and miza a.k.a. room mate aku..
thanks sebab ganggu tidurku semalam...
hahaha..x pasal2 muka dicalit masker...
nasib baik masker je...
kalau aku kat nilai sekarang kompem aku kena lagi teruk...
hahaha..apa2 pon aku bersyuskur sangat sebab dikurniakan kebahagiaan ni...
even aku tengah bersedih pon, still ada kebahagiaan yang datang lepas tu...
also kepada my family...
thanks alots..
aku hargai sangat...


4 comments:

love 4 ever said...

mmuahh..syg nana...moga d mrahkn rzki n brjya lam hdopk..

izzaty hamzah said...

ada surprise!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss Nana Farhana said...

surprise apa nih intan oiii...

Miss Nana Farhana said...

weh jahat lah korang... samseng laaa...tunggu lah pembalasan nnti...