11 May 2011

last day...so sad...

Assalamualaikum..
Esok last day aku keje kat klinik ibu dan anak Bakar Bata..
aku sedih sangat2..
aku kalau boleh memang x nak tinggalkan klinik tu..
sebab best sangat keje kat situ..
memang happening..
staf-staf kat situ pon semua ok2..
boleh masuk dengan student..
yang penting, boleh layan otak giler kitorang..
sedih laaa...
sepanjang sebulan aku keje kat situ, x pernah aku dengar
diorang marahkan student..
atau pon salahkan student..
semua yang kitorang buat x pernah pon diorang komplen..
segala tunjuk ajar yang diorang bagi kat kitorang
pon x pernah diorang ungkit..
x kira lah time bila pon,
memang diorang layan kitorang dengan baik...
baik sangat2..
so, kepada staf-staf kat KKIA Bakar Bata,
jururawat masyarakat
kak ija, kak shikin, kak sagun, kak shima,
kak wan, kak ira, kak miza, kak devhi, kak ziha, 
kak nadia n kak sharida...
x lupa juga kepada semua staff nurse,
thanks sebab sudi bagi tunjuk ajar time
school health visit, memang best sangat...
thanks a lots sebab sudi melayan kerenah kitorang
selama sebulan kitorang kat klinik tu..
thanks sangat2..
jasa semua staf x kan kitorang lupakan...
begitu juga kepada puan balkis,
clinical instructor kitorang kat klinik tu,
thanks sebab sudi ajar semua prosedur kat klinik tu,
thanks sebab sanggup layan kerenah nakal kitorang,
tanpa puan balkis, kitorang x kan dapat semua pengalaman kat klinik tu..
sedih sangat nak tinggalkan klinik tu..
boleh x kalau aku nak stay je kat situ sampai
aku habis posting???
boleh ke??
boleh je, tapi just dalam mimpi...
x kisah lah walau pon just dalam mimpi,
huhuhu..
segala apa yang pernah berlaku kat klinik tu,
x kan kitorang lupakan...
thanks sebab hadir dalam hidup kitorang
walaupon hanya sebulan...
kitorang hargai sangat..


2 comments:

Idah said...

memang sedih...saya pun sedih..huhu semuanya kenangan...ambil yg baik shj tau dari sana

nana farhana said...

ok.. =)