02 April 2011

nikon..

Assalamualaikum.. ehem2.. korang2, nak tau x?? aku sekarang ni dah gila.. aku gilakan menda nihhhhhh.. aku nak sebijik...


i want this.. i want this.. i want this...
aku akan pastikan aku dapat menda nih.. aku akan usahakan gak, but.. x nak lah nyusahkan mak n abah aku.. so aku akan usahakan sendiri... ptptn, mesti lah mak x kasi aku gunakan untuk menda2 macam ni.. so, nak x nak tunggu je laa..kalau ada nasib aku, aku akan dapat awal.. kalau xda, kena tunggu time keje lah.. hohoho.. asalkan dapat menda ni, aku dah cukup puas hati.. huhuhu.. bukan ape, aku jeles jugak lah, orang lain ade, padahal aku memang minat lah dalam bidang2 macam ni.. photography n editing.. tapi, tersilap amik corse.. terdapat lah pulak nursing..huhuhu.. apa2 pon alhamdulillah sangat2 sebab aku dah boleh sampai tahap ni.. huhuu..
menda ni, aku akan pastikan aku dapat..

5 comments:

aWaNnies said...

eh eh...sama lah kita..
nak kmera mcm ni sbijik..syokk tgok org bwak mnder ni sana sni..hihihiihi...n kiter pon nursing gak,,bru lpas LJM,,,,,,hope gaji ptama nnt nk bli,,hahahahhaha

nana farhana said...

waahhh..bestnye..amacam LJM?? bestnye dh LJM.. sy lg setaun..takot..

anaztasias nora aira said...

semoga dapat kamera idaman weeeee ~

Iszuan said...

ye ye. iszuan pun tgah gila dgn nikon ni. hah! geram tgok bila kluar mana2 nmpk orggntung menda ni kat leher dia. hahahaha. sblum terlupa, sorry la xapprove farhana kat FB , ingtkan siapa td. hehe nti Iszuan approve ok! :)

nana farhana said...

anaztasias> thanks alot..
iszuan> hahaha..tau xpe..mcm nk gile je.. tp xde lah..ok xpe..