20 March 2011

thanks cos hadir dalam hidupku

assalamualaikum..this entry aq tujukan kpd someone yang dah wat hidup aku kembali bahagia selepas dikecewakan 'olehnya'.. thanks alot..walaupun aq rasa something different yang mungkin akan berlaku selepas ni, dalam masa yang sama aku rasa happy..kepada die, aku x tau apa yang dah merasuk aku untuk wat keputusan ni, macam ada satu kuasa yang 'pukau' aku..hahaha.. aku x tau macam mna nak cakap.. actually aku dah tolak die sebelum ni, tapi die ni memang jenis yang tak putus asa & mencuba sampai dapat.. terus terang aku cakap, aku bahagia dengan die berbanding dengan die (ex-bf) even just a little bit (padahal banyak la gak).. aku sendiri x sedar bila perasaan ni datang..emm..aku harap hubungan aku dengan die berkekalan.. walau pon lepas ni, mungkin something akan terjadi, aku dah ready.. sebabnya aku memang dah dapat agak apa yang akan jadi..mungkin akan jadi macam yang aku fikirkan, mungkin juga x.. aku sendiri xtau.. but, aku harap biarlah something yang positif..haha.. sape yang nak negatif kan?? kepada die, please stop ganggu aku, stay lah pada die.. aku x nak something macam dulu terjadi lagi, let past by past.. aku x nak ulang lagi.. jagalah girlfriend tersayang, kenapa ko still nak ganggu aku, walaupon aku dah berpunya.. aku merayu sangat, please lah jangan ganggu aku lagi..aku dah bahagia dengan die..nasihat aku, jagalah ko punya gf.. peluang yang aku bagi selama ni ko x pernah hargai.. so, aku rasa ni yang ko nak, then let me go & keep her feeling well..
mood now>>> very happy...