11 September 2012

Reunion Kelas 2012

Assalamualaikum...

Tengok tajuk entry, mesti semua org pk reunion yang besar2.. tapi sebenarnya ni cuma reunion kelas je, lebih kepada perjumpaan di hari raya... hehehe.. sedih laa... sebab budak2 class aku dulu just banyak ni je yang malay, yang lain semua chinese... tapi x pe, best... hehehe...



Kelas Akaun... tapi semua orang dalam gambar ni, xde sorang pon yang bergelar akauntan... yang ada pon, kebanyakkan bakal nurse, bakal cikgu, bakal lawyer n macam2 lagi... dah lari dari bidang agaknya.. hehehe...

Reunion time raya senang sikit, sebab semua orang boleh join, semua orang cuti kan... kalau x, kompom x jadi reunion ni... miss them..

2 comments:

Miss Fifi said...

seronoknye jumpa kawan2 lme.
tibe2 rindu kwn2 mse skolah dlu =.='

Miss Nana Farhana said...

huhuhu... sesekali jumpa mcm ni mmg best..