02 February 2012

LECTURER MERAJUK

MERAJUK! MERAJUK! MERAJUK!!!
X de keje lain ke?? Tension tau x??

Maap!! aku lupa nak bagi salam.. ASSALAMUALAIKUM & selamat pagi... Annyeohaseo... hai korang2... aku tension ni tau x?? sebab apa tension?? tengok la tajuk entry aku tu... lagi tension kalau aku tengok tajuk entry aku tu..hahaha... macam nak gila dah aku rasa... ok.. first at all, semua orang tahu kan, sebagai student kita wajib menghormati lecturer... walau apa pon yang lecturer tu buat, kita patut hormat... tapi ada batasan jugak kan... lecturer aku sorang ni, x payah la aku mention nama dia... kang dapat dosa kering sebab aku ngutuk dia.. alah, sekarang ni pon aku tengah nak kutuk dia jugak... hehehe.. xde lah, ni kutuk manja2 tau.. jangan tiru aksi aku ni, kang x berkat ilmu... hah sambung balik, ade lah sorang lecturer aku ni, dia mengajar subjek Accident & Emergency Nursing... dia ni kalau masuk kelas je, mengajar sikit je, yang lebihnya touching, marah, merajuk... hadoih... memang lah, aku x salahkan dia kalau dia marah kitorang sebab x boleh jawab soalan... tapi berpada-pada lah, x payah nak tunjukkan bahagian kita yang buruk... macam nak touching segala... apa motif dia... kekadang, tengah2 bagi tutorial, tetiba dia bagi 'take 5'... then menangis...aku x paham... semua student dalam klas aku pon mmg x paham.. macam tadi, lepas je presentation, dia terus keluar kelas tanpa sempat kitorang wish apa2... sebabnya, dia tanya soalan n kitorang x tau nak jawab... nak tau sebab apa kitorang x tau nak jawab?? sebab soalan tu diputar belit oleh dia sendiri...sape yang nak tahan dengan perangai dia macam tu.. baik lagi lecturer aku yang mengajar subjek mental health nursing tu.. walaupon garang n separuh gila sebab dia mengajar subjek gila, tapi aku senang dengan cara dia... dia ada satu aura yang membuatkan student tertarik dengan cara penyampaian dia kat klas...hurmm.. berdosa aku hari ni sebab ngutuk lecturer... x berkat ilmu kang.. ok lah, kalau tulis banyak2 kang ada lagi kutukan yang aku bagi... klas pon dah nak start lagi 5 minit... ok, bubye...

6 comments:

ZWAN SABRI said...

Biasala tu.. setiap lecturer ada macam2 sifat dia.. HAHA

blogtilldrop said...

biasalah manusia pelbagai ragam ..hhehehe

Entry Terkini Blog2shout: Klik sini..:)

love 4 ever said...

ehhehe..nk wat cmne...dh yg tu prgai nyeee

Miss Nana Farhana said...

ZWAN>> ye memang lah... tapi macam x patut la..
blogtilldrop>> macam2 ragam yg kita kenal, makin pening dibuatnya...
Love 4 ever>> mmg tu prangai dia.. kena pk prangai org lain juga kan syg??

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamak..ada jugak lecturer camnie erkk?? hmm first time dgr...

Miss Nana Farhana said...

ye..mmg ade C.M.A.. serius x tipu..huhuhu