03 December 2012

Starting...

Assalamualaikum semua blogger2...

Mak aiii.. giler lama aku x update... dah 2 bulan lebih... aku stop berblogging kejap sebab banyak benda nak kena settle... aku lak nak kena berulang alik dari Perlis ke KL, KL ke Perlis, Perlis ke KL balik n KL ke Perlis balik.. aku pon x sedar dah berapa kali aku berulang alik... Memang menelan belanja yang sangat banyak... kikikii..

So sekarang, aku membawa diri yang lara ni ke Pantai Cenang, Langkawi.. mesti korang hairan kan, aku ulang alik dari Perlis ke KL, tetiba berhijrah ke Langkawi lak??? banyak tanda tanya nih... Aku dipaksa tanpa relaku, hanya aku yang tau... <--- ayat skema giler...

Nak kata dipaksa tu, aku rasa x lah sangat.. tapi dalam masa yang sama aku rasa terpaksa sebab aku x rela... mean---> dipaksa tanpa rela... (ishhh x paham, x paham, x paham!!!) Ok abaikan perenggan ni.. hehehe...

Mungkin dah rezeki aku kat sini... yekerrr??? macam ayat pasrah je... sebenarnya kan, akuuuu... aku... alah berat lak lidah ni nak menyebut... aku malu laa nak cerite... ok lah.. aku skip dulu yang ni.. hehe.. jangan marah yer abang2, kakak2, adik2, pakcik makcik...

Rezaki aku ada kat sini... mungkin ada hikmahnya aku ikut cakap mak aku yang suruh aku ke sini... walau pon dalam masa yang sama, aku serba salah sebab dah semestinya aku x boleh attend majlis pertunangan bestfriend aku pertengahan bulan December ni... rasa nak nangis lak...

To my bestfriend, mintak maaf sebab x dapat attend hari bersejarah awak tu... semua ni jadi tanpa diduga.. tanpa dijangka... tanpa dirancang... dan tanpa disedari, aku dah pon berada di atas ferry yang menuju ke Langkawi... hehehe... serius laa.. aku x tipu ok...

So tu lah ceritanya... korang2 pon, aku nak ucapkan terima kasih sebab walaupon aku dah lama x update blog ni, setiap hari still ada pengunjung yang datang ke blog aku nih... macam mana aku tau, sebab korang kan dah tinggalkan footprints kat shoutbox aku.. hehehe... thanks tau... aku hargai sangat tau...

Ok, got to go.. See ya!!

3 comments:

Yana Libra said...

xpela..bkn senang nak dapat keje skang ni..all the best~ :)

Miss Nana Farhana said...

haah kan.. huhuhu.. thanks dear..

intan izzaty said...

keja bebaik ye...