14 July 2012

Hilangkan Bosan Di Hari Cuti


Assalamualaikum…

Hai3… korang sihat?? Alhamdulillah kalau sihat… huhuhu… Aku? Aku pon sihat je… hehehe.. Ok hari ni aku teramat bosan… Asyik keje makan, tido, online, tengok tv je kan… Sampaikan badan dah jadi macam belon… Maklum lah… Dah sebulan aku balik kampong tanam anggur.. huhuhu

Ok cukup3!! Tadi aku nak hilangkan bosan… Macam2 yang aku dah buat, tapi x boleh hilangkan jugak kebosanan yang bermaharaja lela leli lelu nih… huhuhu… Masak, makan, tengok tv n online, semua tu aku dah buat tadi… tapi kan, tapi, tapi, tapiiiii…….. Tetap x boleh hilangkan bosan niiiiiiiii!!! Huh penat dah aku!

Tetibe kan, datang satu idea bila tiba2 mak aku tanya aku satu soalan… “Kak lang x mau buat kek ke? Mak rasa macam nak makan kek coklat…” So, dengan satu pertanyaan dari mak aku tuh, aku terus bangun n terus on lappy… Dengan bantuan Cik Broadband aku, aku terus search resepi macam2 jenis kek kat google… huhuhu

Bukan aku sorang, mak aku pon tumpang sekaki… huhuhu… Macam2 kek yang dia nak aku buat… Adoi adoiiii… Dari x de keje, terus jadi banyak keje… keje cari resepi kek… huhuhu… So, untuk mak tersayang, aku rela buat apa saja asalkan dia happy… kehkehkeh!! Ayat memang x boleh tahan… Tapi betol laa.. She’s everything to me…

So… Esok pagi aku akan keluar membeli apa yang patut… huhuhu… Tetiba aku pon rasa macam nak makan kek… huhuhu…